Vilka digitala metoder jobbar företagen med idag? Vad betyder de nya begreppen i praktiken? Vilka verktyg behöver jag ha koll på? Och framför allt, vad ska jag förbereda mina elever på inför klivet ut i arbetslivet?

Känner du igen dig i frågorna? Då är det läge att du bokar in ”Digitalt samhällsbyggande för yrkeslärare”, en serie med fyra digitala seminarier. Det är avgiftsfritt att delta, och du anmäler dig till de tillfällen som du är intresserad av. Om du missat ett möte kan du enkelt se det i efterhand på webben.

Aktuella arbetssätt och programvaror

I det tredje mötet i serien ”Digitalisering för yrkeslärare” fokuserade vi på aktuella arbetssätt och lägger ett konkret fokus på programvaror.

Kontaktuppgifter

Vill du komma i kontakt med talare och arrangörer efter mötet? Här hittar du våra kontaktuppgifter!

Vi inledde mötet med att vår moderator Lars Lidén, BIM Alliance och Meta, gav en översiktlig bild av fördelarna med att jobba digitalt, aktuella metoder och vad de kan innebära i praktiken.

Vi möter tre olika programleverantörer som presenterar sina verktyg, visa hur de fungerar och leder diskussionen om hur de kan användas. Du möter Bahram Maz från Dalux, Amin Ehsani från Nolliplan och Tove Lindblad från Trimble. De tre leverantörerna håller sina korta presentationer som ”pitchar”.

Målgrupp

Webbinarieserien riktar till yrkeslärare på gymnasium och motsvarande utbildningar inom vuxenutbildningen. Du som är intresserad av att veta mer om yrkeslärarnas förutsättningar, eller vill ta del av konkreta exempel och inspiration, är också välkommen att delta.