Börjar:
Slutar:
Ort:
i utkanten av Marrakesh, Marocko
buildingSMART Summit, hösten 2024 i Marrakesh, Marocko

buildingSMART arbetar med att skapa bättre förutsättningar och visa på nyttan med öppna standarder. BIM Alliance utgör den svenska delen av buildingSMART International och BIM Alliance Intressentgrupp buildingSMART har till uppgift att följa och bidra till utvecklingen av IFC och andra buildingSMART-standarder.

Internationell konferens

Under året håller buildingSMART International två större event för att ge projekt möjlighet att visa på hur man har jobbat igenom standarder i olika sammanhang.

Vi ser att det är viktigt att delta på konferenserna för att ta del av pågående standardiseringsprojekt och även att ta del av smarta tillämpningar som är baserade på internationella standarder.

Passa på att lära dig mer om hur standarder används i olika länder och skapar värde för byggbranschen över hela världen på buildingSMART International summit! Konferensen buildingSMART International standards summit äger rum den 1-3 oktober i Marrakesh, Marocko.

Delta för att ta reda på hur du kan både vinna på och bidra till en mer hållbar, produktiv och framåtblickande bransch. Att delta kan även vara ett bra sätt att skapa nätverk både i Norden och internationellt.

Plats för eventet är ”Centre de conférence Palmeraie”. Hotellpartner för eventet är ”Hôtel Du Golf Rotana Palmeraie”.

Länk till anmälan kommer närmare eventet.