Börjar:
Slutar:
Ort:
Webbinarium
Intressentgrupp Förvaltning

Välkommen tisdag den 18/5 kl 9-11 till vårens möte i BIM Alliance intressentgrupp förvaltning! Vi har ett intressant program med fokus på information för förvaltning där några av punkterna är:

  • Vasakronan - Information för förvaltning
  • Riksbyggen - Drönarkartläggning som underlag för digitala tvillingar

Vi kommer också att informera om informationsleveranser till förvaltning samt Nationella riktlinjer – livscykelinformation för byggd miljö.

Anmäl dig till mötet

Intressentgruppen är öppen för medlemmar i BIM Alliance. Även du som inte varit med tidigare är välkommen att ta plats i gruppen! Har du frågor om mötet eller behöver möteslänken mejla gärna lars.liden@metafa.se.

Ange helst en e-postadress som tydligt visa vilken organisation du representerar
Medlemskap


Intressentgrupperna är en medlemsförmån. Du som är nyfiken på BIM Alliance är välkommen att vara med på ett möte innan du bestämmer dig för att gå med och fortsätta i gruppen.Ange särskilda önskemål som är bra för oss att veta om innan mötet.
Jag accepterar att mina personuppgifter lagras och används för utskick av nyhetsbrev och inbjudningar.

Jag accepterar att mitt namn och organisation finns med på en deltagarförteckning som delas ut i samband med evenemanget samt att mina personuppgifter lagras och används för administration i samband med evenemanget.

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med BIM Alliance integritetspolicy.

Uppdaterad den