Börjar:
Slutar:
Ort:
Webbinarium

Denna vecka får vi lyssna till en av BIM Alliance medlemmar: dRofus.

dRofus är en molnbaserad databaslösning skapad för att hantera information i projekt, hela vägen från planläggning/kravställning, genom projektering och byggnation till förvaltning.

Med dRofus som samarbetsplattform kan all projektdata samlas på ett ställe, hela tiden är tillgänglig ”live” för alla i projektet. Arbetsprocessen blir mer effektiv och alla i projektet kan känna sig säkra på att de jobbar med den mest aktuella informationen.

Det kan exempelvis vara RFP-krav, planlagd och projekterad inredning och utrustning, dörrar och beslagning, rumsbeskrivningar samt installationer och dess system. Genom dRofus integrationer till Revit, Archicad och IFC möjliggörs validering och utbyte av data mot modell i realtid.

På presentationen vill vi ge en övergripande helhetsbild av vad dRofus är och kan användas till, samt ge exempel på vilka aktörer som normalt sett brukar arbeta aktivt i programmet och vilka som vanligtvis i huvudsak är konsumenter av den ihopsamlade dRofus-datan i ett typiskt BIM-projekt.

Anslut till zoommötet den 2a juni genom denna länk:
https://us02web.zoom.us/j/84800820992

Meeting ID: 848 0082 0992

Välkommen!