Börjar:
Slutar:
Ort:
Webbinarium (ingår i Arbeta smart 2020)
Kostnad:
Avgiftsfritt för medlemmar & Ingår i avgiften för Arbeta smart
Kvinna vid dator
Frukostmötet är en del av den digitala mötesplatsen Arbeta smart inom planering och byggande 2020, och du som är anmäld dit deltar avgiftsfritt. Mötet är också öppet och avgiftsfritt för alla som arbetar i en organisation som är medlem i BIM Alliance.

Arbeta smart inom planering och byggande 2020

Arbeta smart är årets viktigaste konferens om digitalt samhällsbyggande. Vi har utvecklat konferensen till en digital mötesplats som ger dig inspiration, ökad kunskap och kontakter för fortsatt utveckling. Vi håller konferensen den 28-29 september och fem frukostmöten under hösten och vintern!

Mötesplatsen arrangeras av BIM Alliance och Geoforum Sverige.

Digitaliseringen möjliggör ökad hållbarhet i sektorn på flera nivåer, men hur ska vi prioritera, och vilka krav ska vi ställa som beställare? Under frukostmötet får du chansen att få svar på några svåra frågor.

Frukostmötet är en del av den digitala mötesplatsen Arbeta smart inom planering och byggande 2020, och du som är anmäld dit deltar avgiftsfritt. Mötet är också öppet och avgiftsfritt för alla som arbetar för en organisation som är medlem i BIM Alliance. Mötet sänds från Stockholm och du deltar via webben.

Preliminärt program

08.00 Aktuellt från BIM Alliance

08.05 Tema: Ökad hållbarhet och bättre ekonomi – men hur ställer vi rätt krav?

08.50 Frågestund och avslut

09.00 Mötet avlutas

Anmälan

Anmälan är öppen för deltagare på den digitala mötesplatsen Arbeta smart inom planering och byggande 2020 och för medlemmar i BIM Alliance. Läs mer här om hur du blir medlem!

Deltagande
Ange vilken kategori du tillhör
Ange helst en e-postadress som tydligt visa vilken organisation du representerar
Ange särskilda önskemål som är bra för oss att veta om innan mötet.
Jag accepterar att mina personuppgifter lagras och används för utskick av nyhetsbrev och inbjudningar.


Jag accepterar att mitt namn och organisation finns med på en deltagarförteckning som delas ut i samband med evenemanget samt att mina personuppgifter lagras och används för administration i samband med evenemanget.

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med BIM Alliance integritetspolicy.

Uppdaterad den