Börjar:
Slutar:
Ort:
Webbinarium
Kostnad:
Avgiftsfritt

Direkt efter mötet har du möjlighet att vara med på webbinariet Digitalt byggande – i verkligheten ”Vägen till ett gemensamt språk”.

Nyligen avslutades forskningsstudien ”Produktivitetsläget i svenskt byggande 2018”. I studien har forskare vid Chalmers tittat närmare på 401 bygg- och anläggningsprojekt, 199 VVS-projekt och 195 el-projekt. I studien har man intervjuat platschefer, beställare och uppdragschefer. Professor Christian Koch, Chalmers är en av forskarna bakom studien, och under frukostmötet berättar han mer om resultaten.

Mikael Anjou, aktuell med boken "Den ineffektiva byggbranschen" ger sin kommentar till forskningsstudien.

Forskningsstudien ”Produktivitetsläget i svenskt byggande 2018” har genomförts med stöd från Centrum för management i byggsektorn (CMB) samt Svenska Byggbranschens Utvecklingsfond (SBUF).

Program

08.00 Aktuellt från BIM Alliance
Pontus Bengtson, BIM Alliance

08.10 "Läget med byggeffektiviteten i Sverige"

9.00 Mötet avslutas

9.15 - 10.30 Digitalt byggande – i verkligheten ”Vägen till ett gemensamt språk”

Anmälan

Vi skickar ut en länk till webbinariet till alla anmälda innan mötet.Ange helst en e-postadress som tydligt visa vilken organisation du representerar
Namn på organisationen eller företaget du arbetar på


Ange särskilda önskemål, eller frågor du har till oss inför webbinariet.
Jag accepterar att mina personuppgifter lagras och används för utskick av nyhetsbrev och inbjudningar.
Jag accepterar att mitt namn och organisation finns med på en deltagarförteckning som delas ut i samband med evenemanget och att jag är synlig på den filmade versionen av webbinariet. Jag godkänner även att mina personuppgifter lagras och används för administration i samband med evenemanget.

Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med BIM Alliance integritetspolicy.

Uppdaterad den