Börjar:
Slutar:
Plats:
Ljusgården Drottninggatan 33 och Kistamässan
Ort:
Stockholm

Position – för digitalt samhällsbyggande 2030 handlar om hur vi skapar en hållbar byggd miljö. Du som student är en självklar målgrupp eftersom du aktivt ska arbeta med förändringen mot ett hållbarare samhällsbygge. Du har dessutom med dig många viktiga digitala verktyg och metoder vilket gör att du har goda förutsättningar att lyckas!

Tider

18 mars: Studentnätverk kl. 16.30 - 19.00, Drottninggatan 33, Stockholm 19-20 mars: Position för digitalt samhällsbyggande 2030, Kistamässan, Stockholm

BIM Alliance bjuder därför in ett antal studenter att delta helt kostnadsfritt på Position 2030*. I samband med det startar vi upp BIM Alliance studentnätverk. Syftet med nätverket är att skapa ett sammanhang för studenter att möta varandra och yrkesverksamma i sektorn, för att utbyta erfarenheter och idéer. Eftersom det är nätverkets första träff har du stora möjligheter att påverka och komma med förslag på hur du vill att nätverket ska fungera.

Vi har ett begränsat antal platser med fritt inträde till Position 2030. Efter detta går det bra att anmäla sig till en självkostnad om 300 kr, via länken. Att delta vid studentnätverket är så klart helt kostnadsfritt, och vi bjuder på lättare tilltugg och dryck. Du får gärna anmäla dig till enbart studentnätverksträffen om du inte har möjlighet att delta på Position 2030. Mer information om studentnätverket kommer längre fram, men du kan redan nu anmäla dig att delta.

*Vi förväntar oss att du som anmäler dig till en kostnadsfri plats på Position 2030 också medverkar under studentnätverket den 18 mars i Ljusgården på Drottninggatan 33. Om du inte har möjlighet att vara med då är du hänvisad till en plats till en plats på konferensen med självkostnadspris och anmäler dig här.

Anmälan

No show-avgift. Du som anmäler dig till Position 2030 och inte hämtar ut din biljett får en no-show-avgift om 300kr + moms, därför är det obligatoriskt att fylla i faktureringsuppgifter.

I BIM Alliance integritetspolicy kan du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter.

Deltagande
Obs, vid anmälan till Position 2030 förutsätts du medverka under studentnätverket den 18 mars.


Vilken utbildning läser du?
Ange särskilda önskemål, allergi, specialkost, behov av hjälpmedel, övrigt
Jag accepterar att mina personuppgifter lagras och används för utskick av nyhetsbrev och inbjudningar.
Jag accepterar att mitt namn och organisation finns med på en deltagarförteckning som delas ut i samband med evenemanget samt att mina personuppgifter lagras och används för administration i samband med evenemanget.
Uppdaterad den