Engagera dig i BIM Alliances studentnätverk

Tipsa dina kurskamrater!

Här kan du ladda ner en flyer om nätverket som du gärna får dela ut till dina kurskamrater.

Till studentnätverket välkomnar vi alla studenter på högskolor och YH-utbildningar inom samhällsbyggnadsområdet. Nätverket drivs av studenter som en förening med möten flera gånger per termin. BIM Alliance kansli stöttar med lokaler, informationsspridning och kontakt med föreläsare.

Genom studentnätverket har du möjlighet att skapa yrkeskontakter, få idéer till ex-jobb och inspireras av experter inom digitaliseringsfrågor. Det är också ett tillfälle att lära känna studenter från andra utbildningar, som kan vara dina framtida kollegor.

Att delta i nätverkets aktiviteter är kostnadsfritt, eller till självkostnadspris. Du står själv för resor till och från möten.

Gå med i Studentnätverket

Skicka din intresseanmälan till studentnatverk@bimalliance.se så berättar vi mer.

Exempel på aktiviteter i studentnätverket:

• Hitta ditt ex-jobb! Vi bjuder in ett antal företag som presenterar sina idéer på möjliga ex-jobb. Du kommer med förslag och ställer frågor! • AW med inspirationsföreläsning – vi bjuder in spännande talare som delar med sig av sina erfarenheter. Du träffar studenter och yrkesverksamma och nätverkar. • Ex-jobbstävling. Nominera ditt, eller kursarens, ex-jobb som årets bästa ex-jobb inom digitaliserings. Vinnaren får presentera arbetet vid BIM Alliances stora intressentgruppsmöte. • Lokala träffar på din skola. Vi kommer och presenterar aktuella frågor och projekt!