Börjar:
Slutar:
Plats:
Ljusgården, Drottninggatan 33, Stockholm
Kostnad:
Gratis för medlemmar, 300 kr för övriga

Varmt välkommen på vår onsdagsfrukost om "Det digitala fastighetsbolaget" som BIM Alliance arrangerar tillsammans med Fastighetsägarna Sverige.

Fastighetsbolag behöver göra sig redo för en transformering för att möta möjligheterna med digitaliseringen till exempel genom proptech och Internet of things (IoT). BIM och obrutna informationsflöden utgör en nödvändig infrastruktur för att säkra tryggheten i den omställningen. Under frukosten får du ta del av exempel på hur samarbeten kan se ut mellan leverantörer och fastighetsägare, där man kommit några steg på vägen. Vi pratar om samarbetsformer, hur man arbetar med BIM och fastighetsinformation och om framtida utvecklingspotential för samarbeten.

Tider:

07.30 Frukost
08.00 Om BIM Alliance och Fastighetsägarna Sverige
08.10 Dagens tema: ”Det digitala fastighetsbolaget”
08.50 Frågor
09.00 Avslut

Om Frukost med BIM Alliance

Just nu är det mycket på gång inom digitaliseringen av samhällsbyggnadssektorn och BIM är hett i många sammanhang. Det innebär att det finns många projekt att vara nyfiken på och en hel del att berätta om. Vi vill gärna att du får tillgång till så mycket aktuell information som möjligt om vad som händer inom BIM Alliance och i världen runt omkring oss. Passa på att mingla med nya och gamla kollegor och ta in matnyttig information!

Höstens datum

6 Sep – BIM hos kommuner och landsting (Genomförd)
8 Nov – Det digitala fastighetsbolaget (Sthlm)
1 Dec – BIM och ledningsfrågor (Gbg)

Onsdagsfrukosten är en gratis medlemsförmån, ni som inte blivit medlemmar ännu betalar 300 kronor.

Anmälan till 8 november
Fyll i dina faktureringsuppgifter
Vill du som är medlem ta del av vårt nyhetsbrev?

Ange särskilda önskemål, allergi, specialkost, behov av hjälpmedel, övrigt
Uppdaterad den