Tyck till om Tillämpningsanvisning: Förvaltning

2014-03-18

Nu finns det möjlighet att lämna remissvar på "Tillämpningsanvisning: Förvaltning” som uttrycker fastighetsförvaltningens behov av informationsleveranser till och från förvaltning. Anvisningen är ett komplement till ”Bygghandlingar 90 del 8 utgåva 2”.

Målet med ”Tillämpningsanvisning: Förvaltning” är att skapa bättre ordning och reda på digitala informationsmängder. Enhetliga regler underlättar samordningen i olika samarbeten och förenklar informationsleveranser. Med digital hantering finns möjligheter till bättre informationsspridning.
 
Tillämpningsanvisningen ska underlätta förvaltningen av informationsbygget i digital form för till exempel modeller, ritningar, scheman, textdokument och komponentinformation. Den stödjer digitala leveranser när det gäller information om byggnader och fastigheter.
 
Remissutgåvan relaterar till tidigare versioner av tillämpningsanvisningar med start 2009, efter utgivning av ”Bygghandlingar 90 del 8 utgåva 2”. Tillämpningsanvisningen har samma struktur som referensdokumentet.

Ladda ner Tillämpningsanvisning: Förvaltning

Svara på remissen

Svar på remissen skickas senast den 2 april till Bo Johansson: bj@referent.se.

Frågor skickas till Per Erlandsson: per.erlandsson@skane.se.