BIM Alliance landet runt - Falun

Välkommen på BIM-konferens i Falun där vi lyfter fram lokala frågeställningar och initiativ. Temat är beställarkrav och BIM.

Starttid:2014-04-02 11:00 Sluttid:2014-04-02 15:00

Adress:Näringslivets hus, Ölandsgatan 6 Ort:Falun

BIM Alliance landet runt

Allt fler byggherrar ställer nu krav på BIM – byggnadsinformationsmodellering – vilket får konsekvenser för alla deltagare i samhällsbyggandet. Många förknippar BIM med stora projekt i storstadsregioner. Men kraven på BIM är en lika aktuell fråga oavsett var i landet man befinner sig – oavsett om man jobbar med hus, installation eller anläggning.

Under våren åker BIM Alliance landet runt för att starta en dialog om kraven på BIM och lyfta upp lokala initiativ när det gäller implementering av BIM, dess konsekvenser och dess förutsättningar.

BIM är en lika aktuell fråga i hela landet och många av BIM Alliance medlemmar är sprida över Sverige. Under våren 2014 kommer vi att genomföra ett antal lokala konferenser där vi lyfter fram lokala frågeställningar och initiativ. Temat är beställarkrav och BIM.

BIM Alliance i Falun

Hur påverkar kraven på införandet av BIM ditt företag eller din organisation? Välkommen till ett seminarium med där vi lyfter fram lokala frågeställningar och initiativ. Under dagen kommer vi tillsammans med er fundera på vägen framåt, både nationellt och för just er region. Programmet är utformat så att intressenter från Faluns närområde kan delta.

I seminarieturnén ingår just nu följande städer:

- Luleå 4 februari
- Göteborg 18 februari
- Malmö 18 mars
- Falun 2 april

Seminarier på ytterligare några orter planeras, preliminärt Sundsvall och Jönköping. Vi välkomnar förslag till lokala initiativ och lokalt deltagande, mejla då info@bimalliance.se.

Information och anmälan

Seminariet kostar 1 500 kronor exklusive moms för medlemmar och 1 900 kronor exklusive moms för icke-medlemmar.

Anmäl dig nedan. Lokal meddelas vi mejl.

Ladda ner program - Falun

Delta som student
Studenter är välkomna och betalar ingen avgift. Ange "student" i fälten under faktureringsuppgifter.