Arbeta smart inom planering & byggande 2017

Boka in den 8-9 maj 2017 för konferensen Arbeta smart inom planering & byggande 2017! Fokus är smarta lösningar och arbetsprocesser där effektivt och obrutet informationsflöde är en viktig del.

Starttid:2017-05-08 Sluttid:2017-05-09

Ort:Norra Latin, City Conference Centre, Stockholm

Sverige har en unik möjlighet att nyttja digitaliseringen inom planering, byggande och förvaltning, och ta en internationell tätplats inom området. Med framgångsrik digitalisering kan vi få med invånarna i planprocessen, korta handläggningstider och planerings- och byggtider, minska miljöpåverkan och minska de totala planerings- och byggkostnaderna. Helt nya möjligheter skapas med visualiseringar, analyser, optimeringar och effektiva informationsflöden. På denna konferens möts aktörer inom planering, byggande och förvaltning, som vill snabba på utvecklingen.

Arbeta smart inom planering & byggande 2017 är en konferens om smarta lösningar och arbetsprocesser inom region- och stadsplanering, byggande och förvaltning.

Konferensen är ett samarrangemang mellan BIM Alliance och ULI Geoforum. Medarrangör är föreningen GISS – GIS-samverkan i Stockholms län.

Arbeta smart 2017 ULIs bild

Program

Samarbetet mellan ULI Geoforum och BIM Alliance stärker arrangemanget som ger hela perspektivet – från idé och planering till byggande och förvaltning av den byggda miljön.

Här tar du del av och diskuterar smarta lösningar och arbetsprocesser inom region- och stadsplanering, byggande och förvaltning, där visualisering och ett effektivt och obrutet informationsflöde är viktiga delar. 

Vi lovar två dagar som ger dig det senaste inom området, inspiration och nya kontakter. 

Första dagen kommer att ha ett strategiskt fokus kring digitaliseringens möjligheter och påverkan på företag och organisationer i sektorn. Dag två innehåller fördjupningar i två spår med goda exempel, nya tillämpningar och erfarenhetsutbyte. Läs mer om programmet på ULI Geoforums webbplats.

För dig som vill utveckla och förbättra

Arbeta smart inom planering & byggande är en mötesplats för aktörer inom planering, byggande och förvaltning. Det är konferensen för dig som tycker det är viktigt att ta vara på digitaliseringens möjligheter för att få med invånarna i planprocessen, korta handläggningstider och planerings- och byggtider, minska miljöpåverkan och minska de totala planerings- och byggkostnaderna. Konferensen passar både beslutsfattare och olika experter och ”doers” inom området; dag ett har ett strategiskt fokus, medan dag två innehåller fördjupningar.

Kom på konferensen om du vill:

  • bli uppdaterad om vad som är på agendan inom digitalisering för planering, byggande och förvaltning
  • få inspiration och hitta nya lösningar att införa på ”hemmaplan”
  • knyta nya kontakter och hitta samverkanspartner.

Förslag på presentation?

Vi hoppas också att du har något spännande att dela med dig av för att inspirera andra. Har du förslag till en presentation på konferensen – mejla ULI Geoforums kansli!

Vi är särskilt intresserade av presentationer om goda exempel på smart digitalisering och erfarenheter av nya arbetssätt.

Partnerskap

Det finns chans för din organisation att bli partner till Arbeta smart inom planering & byggande 2017. Är ni intresserade, ta gärna kontakt med oss.

Kontakt

Olle Samuelson, vd BIM Alliance, telefon: 0703-29 04 42
Susanne Nellemann Ek, kanslichef/vd ULI Geoforum, telefon: 070-3115113
Lisa Samuelsson, projektledare, ULI Geoforum, telefon: 073-5073162

 

 
Medlemmar

Medlemmar

Se vilka som är medlemmar i BIM Alliance:

Medlemmararrow